The year of 2020 has marked a new milestone for Officience. And to honor the dedication of Offies, the COSMIC Awards are presented to appreciate our beloved Offies who have relentlessly inspired peoples with COSMIC values after a whole year. All nominations are open to all Offies by submitting the story about the one they deem worthy of each value of COSMIC. The five categories being: Caring, Open & Sincerity, Merit, Innovation, and Commitment, which is the representative of each value have been awarded and announced in the recent YEP 2020.

Năm 2020 đánh dấu một chặng đường mới của Officience. Để vinh danh những đóng góp của tập thể Offy, COSMIC Awards đã ra đời. Đây là giải thưởng dành cho những Offies đã góp phần lan tỏa các giá trị cốt lõi trong cộng đồng Officience suốt một năm vừa qua. Các bạn Offies được tự do đề cử cho người mà mình cảm thấy phù hợp với từng hạng mục tương ứng với các giá trị, thông qua những câu chuyện truyền cảm hứng của các bạn. Với năm giá trị bao gồm Caring, Open & Sincerity, Merit, Innovation và Commitment, những gương mặt đại diện cho từng giá trị COSMIC năm 2020 đã lộ diện và được vinh danh trong buổi tiệc YEP 2020. 

Officience would love to show our gratitude to our tribe members for their contribution in elevating these significant values and creating the positive energy throughout this lovely Tribe. We wish you many great fortunes  and successes on your future path. Furthermore, we hope that you will continue nurturing this value and inspiring to others including new Offies coming up.

Officience xin gửi lời cảm ơn đến các bạn vì luôn đồng hành và không ngừng mang đến những giá trị tinh thần sâu sắc cùng nguồn năng lượng tích cực đến với cộng đồng Offy. Chúc các bạn sẽ gặt hái được thêm nhiều thành công trên con đường sắp tới, luôn giữ được ngọn lửa trong mình để tiếp tục truyền cảm hứng cho mọi người cũng như là các bạn Offies mới trong tương lai.

Let’s have a throwback of the nomination for this COSMIC Awards 2020!

Hãy cùng nhìn lại những câu chuyện và những gương mặt đại diện cho từng giá trị COSMIC  2020 nhé!

CARING AWARD

OPEN & SINCERITY AWARD

MERIT AWARD

INNOVATION AWARD

COMMITMENT AWARD

Share with: