With uncountable problems and crises, 2020 is such an unforgettable year for everyone. However, our beloved Offies have stood still together and been through these difficulties successfully. We are worthy of a glamorous party to celebrate and appreciate our contribution throughout time. Therefore, Officience has prepared a special present for their lovely people, a YEP2020 – The Most Glamorous Party of the Year.

Impressive musical performances and throwback videos remade by Offies have brought joy and laughter for everyone. This event is not only an occasion for Offies to relax after hours of work but also a chance for people to stay connected. 

Officience wishes all of you a new year with health, luck, and remarkable achievements on the future adventure!

Officience loves you all!


Năm 2020 trôi qua thật “ấn tượng” với đầy đủ những trải nghiệm “đắng cay ngọt bùi” cùng nhau. Vì vậy các Offies xứng đáng có được một buổi tiệc nhỏ cuối năm thật đáng nhớ nhằm khép lại hành trình cũ, đồng thời mở ra một chặng đường mới với nhiều hy vọng và thành công hơn. Buổi tiệc Year End Party 2020 – The Most Glamorous Party of the Year chính là món quà đặc biệt mà Officience đã gửi đến tập thể các thành viên của đại gia đình Offy. 

Tại buổi YEP, những tiết mục văn nghệ hấp dẫn, cùng cuộc thi thiết kế video nhìn lại năm cũ đặc sắc được chính các bạn Offies “phục dựng” đã đem lại nhiều tiếng cười và niềm vui cho mọi người. Đây chính là dịp các thành viên của đại gia đình Officience được ngồi lại cùng nhau, chia sẻ những kỉ niệm và lưu giữ những khoảnh khắc khó quên trong năm vừa qua. 

Officience xin chúc mọi người một năm mới nhiều sức khỏe, may mắn và gặt hái được nhiều thành công trên chặng đường phía trước nhé! 

Officience thương mọi người nhiều!

Share with: